Legyél Te is Lilia natura viszonteladónk!

Ha szeretnéd feldobni üzleted kínálatát vagy egy kis plusz jövedelemhez jutni, akkor a legjobb helyen jársz. A Lilia natura kozmetikumok  100%-os természetes alapanyagokból készülnek, kimagasló minőségű, teljes értékű hatóanyagot tartalmazó kézműves natúrkozmetikumok. Nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagot, GARANTÁLTAN MENTES BÁRMILYEN KŐOLAJTÓL, csak az van benne amire a bőrödnek szüksége van!

2017 szeptemberében elindítjuk szenzációs FRANCHISE RENDSZERÜNKET!

Keressük az országban azokat az ajándék boltokat, Bio boltokat, Fitotékákat, gyógyszertárakat, kozmetikusokat, szépség szolgáltatókat, lelkes értékesítőket, akik Lilia natura Pontok-ként működnek az országban.

A Franchisehoz csatlakozás feltétele, egy általad összeválogatott Lilia Natura kosár megvásárlása.

Kedvezmények mértéke:

Ha szeretnél jelentkezni franchise partnernek, akkor írj Nekünk az info@lilianatura.hu email címre pár sort magadról. (Ki vagy, milyen partner szeretnél lenni, melyik városban kívánsz dolgozni stb… amit fontosnak tartasz)

Lilia natura Tanácsadó

20% kedvezmény  min. 20.000 Ft-os vásárlás esetén. 

1. lépés: írd be a KUPON KÓDOT, hogy levonja a kassza a 20% kedvezményt. Kupon kód: LILIATANACSADO

2. lépés: Mielőtt elküldöd a megrendelést, lehetőséged van üzenetet írni Nekünk a virtuális kasszánknál. Írd meg Nekünk, hogy szeretnél Lilia natura Tanácsadónk lenni és Mi hozzárendelünk a Tanácsadóink közé. Erről kapsz egy oklevelet is e-mailben, amit kitehetsz az üzletedbe, vagy megmutathatod leendő vásárlóidnak, hogy hivatalos Lilia natura Tanácsadó vagy.

Példa: 20.000 Ft-os kosár 20%-os kedvezménnyel az CSAK 16.000 Ft NEKED!

Lilia natura PONT

Ha szeretnél Lilia natura Pont lenni, akkor első sorban az alapelvárásunk, hogy legyen minden natúra kozmetikumból készleten legalább 3-5 termék. Ha bemegy valaki a honlapunkról hozzád vásárolni, akkor „Pont” találja meg azt a terméket, amit szeretett volna :D

Hogy feltöltsd a készleted, az első vásárlásnál rendelj min. 35.000 Ft értékben, és megkapod a nagyszerű 30%-os kedvezményt. A következő vásárlásoknál, regisztrált partnerként a webáruházban már a nagykereskedelmi árakat kapod, és jogosult leszel a Lilia natura PONTOKnak kiírt akciókra is!

1. lépés: írd be a KUPON KÓDOT, hogy levonja a kassza a 30% kedvezményt. Kupon kód: LILIAPONT

2. lépés: Mielőtt elküldöd a megrendelést, lehetőséged van üzenetet írni Nekünk a virtuális kasszánknál. Írd meg Nekünk, hogy szeretnél Lilia natura POnt lenni és Mi hozzárendelünk a Lilia natura PONTok közé. Erről kapsz egy oklevelet is e-mailben, amit kitehetsz az üzletedbe, vagy megmutathatod leendő vásárlóidnak, hogy hivatalos Lilia natura PONT vagy.

Ezen felül ajándékba küldünk egy Lilia natura kosarat, amit kitehetsz az üzletedbe, továbbá minden termékcsaládhoz kapsz termékmintát is, amit ki tudsz bontani, hogy megmutasd a leendő vásárlóidnak.

Illetve felkerülsz a Lilia natura PONT térképre is!

Példa: 40.000 Ft-os kosár 30%-os kedvezménnyel az CSAK 28000 Ft NEKED!

Jelentkezz franchise partnernek az info@lilianatura.hu email címen!

Üdvözlettel:

Lázár Éva